A NORTA Kft. 2005-ben alakult, 100% magyar tulajdonú vállalkozás.

Cégünk küldetése, olyan informatikai és műszaki megoldások kialakítása, mely a szakmában fellelhető legváltozatosabb szolgáltatási területeket egyesíti, és mint ilyen, egységes szemléletet és szolgáltatásmodellt nyújtson megrendelőink számára. Tanácsadóként segítséget nyújtunk annak felismerésében is, hogy partnereink milyen fejlesztésekkel tudják üzleti folyamataikat hatékonyabbá és nyereségesebbé tenni. Közreműködünk ügyfeleink stratégiájának létrehozásában, majd olyan kulcsrakész megoldások tervezésében, fejlesztésében és integrációjában, melyek a stratégia sikeres végrehajtásához szükségesek. Tudásunk egy olyan egységes szemléletet biztosít számunkra, melynek alkalmazásával végigkísérhetjük az analízis, a tervezés, a megvalósítás és az üzemeltetés minden fázisát. Szakembereink felhalmozott tapasztalatainak eredményes felhasználását magas színvonalú műszaki-technikai háttér teszi lehetővé.

Cégünk több telephelyén összesen több mint 100 munkavállalót foglalkoztat.

Mottónk:

„Összejönni - kezdés.
Együtt maradni - haladás.
Együtt is dolgozni – siker.”
(Henry Ford)

Értjük és megértjük ügyfeleink stratégiai céljait, elvárásait, kidolgozzuk a koncepciót, terveket készítünk és menedzseljük a projekteket. Ügyfeleinkkel és partnereinkkel hosszú távú együttműködésre törekszünk, hogy folyamatosan megfeleljünk a külső környezet elvárásainak.

Célunk hosszú távú együttműködés kialakítása ügyfeleinkkel annak érdekében, hogy az igényeiket leginkább kiszolgáló, korszerű informatikai rendszerekkel segítsük mindennapjaikat, hogy elsősorban saját üzleti céljaik elérésére fordíthassák figyelmüket.


Miért a NORTA?

 • Mert a NORTA Kft. által nyújtott szolgáltatás megbízható. Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk. Tapasztalatból tudjuk, hogy szolgáltatásaink akkor válnak igazán értékessé, ha a felhasználás támogatása a lehető legmagasabb színvonalú és megbízható.
 • Mert a NORTA Kft. dolgozói tapasztalt, hozzáértő szakemberek. A munkatársainkra hosszútávon számítunk, így tapasztalatuk és tudásuk cégünk legfontosabb értéke. A folyamatos tanulás lehetősége és a stabilitás együttesen biztosítják, hogy a fejlesztésben, gyártásban és a partnertámogatásban is kiemelkedőek lehetünk.
 • Mert a NORTA Kft. alkalmazkodik az ügyfelei igényeihez. A fejlesztési és gyártási tevékenységünk, az innovációban és az üzleti modellek kialakításában is egyaránt rugalmas. A szervezeti struktúra, vezetési és szervezési modellek annak szolgálatába állnak, hogy ügyfeleink igényeinek legjobban megfelelő megoldásokat megtalálhassuk.
 • Mert a NORTA Kft. innovatív megoldásokban is élen jár. Az innovációs pályázatokban és önálló finanszírozásban, partnereinkkel együttműködésben és önállóan folyamatos törekvésünk termékeinek és szolgáltatásaink fejlesztése.


Kiemelt fontosságú profilok

• Gépforgalmazás

Betongyártó gépek
Földmunkagépek
Épitőipari gépek, berendezések
Anyagmozgató gépek
Élelmiszeripari feldolgozó és csomagoló gépek
Fémipari gépek
Faipari gépek

• IT és telekommunikációs berendezések, megoldások forgalmazása és fejlesztése

• Nyomdaipari berendezések kereskedelme

• Szálláshely üzemeltetés

Erdőspuszta Club Hotel**** - Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Az Erdőspuszta Club Hotel**** – Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem az ország második legnagyobb városától, Debrecentől mindössze 6 kilométerre, festői szépségű természeti környezetben fekszik. A különleges atmoszférájú szálloda- és rendezvénykomplexum nagy űrt tölt be Hajdú-Bihar megyében a rendezvényszervezés- és lebonyolítás, valamint a konferencia- és incetive turizmus területén, hiszen 350 fős, 3 szekciós, legmodernebb hang- és fénytechnikával, zenekari színpaddal felszerelt nagytermével, hangulatos különtermeivel (60 fős borozó, 14 fős Herr Bukolyi Terem), erdei panorámás szobáival és lakosztályaival, valamint gazdag gasztronómiai és sokrétű wellness és fitness szolgáltatásaival a térség egyik legsokoldalúbb és legszínvonalasabb turisztikai létesítménye. A Panoráma út mellett, 18 hektáros területen, 6 hektáros fenyőerdő közepén megépült háromszintes komplexum elsődleges profilja a szállásszolgáltatás mellett konferenciák, céges meetingek és csapatépítő tréningek szervezése, nagyobb szabású esküvők, bálok, fogadások lebonyolítása. A szálloda és annak környezete a passzív és az aktív pihenésre egyaránt kiváló lehetőségeket kínál, hiszen a club hotellel egy területen, azzal szorosan fuzionáló 12 hektáros lovas tanya – Arbo Tanya – található, ahol az érdeklődőket színes lovas programok (lovaglás és szakképzett lovas oktatás 800 nm-es fedett lovardában, karámban, terepen; díjugratás; pusztakocsikázás; hintózás, télen lovas szán), fedett és fűtött, műfüves tenisz- és kispályás focipálya, halfélékben gazdag horgásztó, őshonos magyar háziállatok sokasága, állatsimogatóval és igény szerint egyedi szolgáltatások – köztük például hamisítatlan falusi disznótor lebonyolítása – várják. A tanya vendégházának ízlésesen kialakított szobái és lakosztálya (melyek összesen 20 fő részére biztosítanak szálláslehetőséget), valamint a pinceszinten működő 80 fős Arbo rendezvényterem és az 50 férőhelyes kerti filagória tovább bővítik az Erdőspuszta Club Hotel**** sokszínű kínálatát.

• Médiareklám

Fáma magazin

A Norta Kft. kiadásában jelenik meg Debrecen egyik legkedveltebb, ingyenesen terjesztett, havi információs kiadványa, a Fáma magazin. Az igényes kivitelezésű, színes, szórakoztató újság, elsősorban a régió fontosabb kulturális, zenei és sporteseményeiről tájékoztatja olvasóit, állandó rovataiban – jogi, gyereknevelési, párkapcsolati, gyógyászati, gasztronómiai, szépségápolási, lakberendezési és kertészeti témakörökben – igyekszik szakmai tanácsokkal, ötletekkel, praktikákkal szolgálni.
Az A/4-es formátumban, 25.000-es példányszámban megjelenő magazin Debrecen lakóinak postaládáján túl a kiemelkedő sport- és kulturális rendezvényeken, valamint a város közkedvelt szórakozóhelyein, éttermeiben, bárjaiban, kávézóiban, fitness termeiben és szépségszalonjaiban is megtalálható. A magazin hirdetési- és reklámlehetőséget kínál cégek, vállalkozások, szolgáltatók részére.

• Könyvelés

Cégünk vállalja egyéni és társas vállalkozások kettős, egyszeres és EVA szerinti könyvelését szakképzett és gyakorlott könyvelőink, valamint regisztrált mérlegképes könyvelőnk segítségével.

Szolgáltatásaink:
 • kettős könyvelés, egyszeres könyvelés
 • EVA könyvelés (EVA bevételi nyilvántartás és EVA kettős könyvelés),
 • egyéni vállalkozók, őstermelők könyvelése,
 • KATA könyvelés,
 • hagyatéki ügyintézés adóhatóságnál,
 • alapítványok, egyesületek könyvelése legyen az akár sporttal kapcsolatos
 • bérszámfejtés, munkaügyi ügyintézés
 • adóbevallás készítés, éves beszámoló készítés,
 • személyi jövedelemadó bevallás készítés (szja bevallás), külföldről származó jövedelem bevallása
 • végelszámolás könyvelése,
 • felszámolási eljárásra való felkészítés (felszámolás előkészítés könyvelése), felszámoló előtti képviselet,
 • meghatalmazással adóhatóság előtti képviselet


Cégadatok

Székhely: 4002 Debrecen, külterület hrsz 0752/13/BB
Telephelyek: HU-4031 Debrecen, Köntösgát sor 8.
Debrecen külterület hrsz: 0752/13
Cégjegyzékszám: 09-09-035786
Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság
Bejegyezve: 2005/12/09
Statisztikai számjel: 13627375-5510-113-09
Belföldi adószám: 13627375-2-09
Közösségi adószám: HU13627375
Cégképviselet: Tanka-Pocsai Nóra, ügyvezető


Gazdálkodási adatok

év 2014
éves nettó árbevétel 546.043.000
adózás előtti eredmény 49.840.000
saját tőke 807.168.000
mérlegfőösszeg 2.378.308
üzemi eredmény 80.934.000
mérleg szerinti eredmény 49.119.000
éves átl. stat. létszám 95 fő
működés időtartama 10 év
tárgyi eszközök 1.553.114.000